Spännande dagar!
Testing, testing!

Jag testar nu en DAGKRÄM och en NATTKRÄM från ett svenskt hudvårdsmärke.

Kommer jag känna mig nöjd? Kommer min hud älska krämerna? Kommer jag ta in detta märke i min webbutik?
Håll koll, för om jag känner mig nöjd....så kommer en ny ansiktsbehandling som KAMPANJ i februari + produkterna in i min ekologiska hudvårdsverksamhet.....med KAMPANJPRISER i februari!!!
DAGKRÄMEN: Parfymfri och på djupet effektiv för normal till torr hy som törstar efter förnyat liv från särskiltutvalda växtbaserade ingredienser. En varsamt sammansatt komposition av snabbabsorberande och vitaliserande ekologiska oljor från Argan och Makadamia. Mata huden med antioxidanten vitamin E och Omega 6,7 och 9 som förnyar cellerna och ger en uppstramande effekt.

Innehåller ämnen som hjälper till att mjukgöra och återfukta huden, exempelvis bockhornsklöverextrakt samt ämnen som bygger upp hudens kollagen.
Applicera små doser varje morgon för att balansera huden.


NATTKRÄMEN:
Parfymfri och på djupet effektiv; för alla hudtyper som törstar efter förnyat liv från särskilt utvalda växtbaserade ingredienser. En varsamt sammansatt komposition av snabbabsorberande och vitaliserande ekologiska oljor från Argan och Mandel. Ge huden en kick till att förbättra sin elasticitet genom att stimulera kollagenproduktionen under natten.
En mix av aktiva, naturliga växtextrakt från äpple, druva, citron och vetekli som verkar närande på huden och som väldigt varsamt exfolierar den och främjar hudförnyelsen.
Sammansättningens AHA-syror, fenoler och oligosackarider verkar på olika nivåer på huden för att på bästa sätt stimulera cellförnyelsen. 
Nattkrämen innehåller även aloe vera som verkar mjukgörande på huden.
Applicera små doser varje kväll för att balansera huden.


 

Inga kommentarer: