Boka ansiktsbehandlingen Classic 60 min.
under september-16
så får du 1 st OLIVE CLEANSING 100 ml, ( värde 125kr )
 från Maria Åkerberg på köpet!!!
 
Det är viktigt för din hud att jag som välutbildad terapeut skräddarsyr din hudvårdsrutin, för det som passar en hud kanske inte alls passar en annan.
Årstiden styr självklart också vilka produkter som är lämpliga för dig just då.
 
I mina mycket avkopplande och resultatinriktade ansiktsbehandlingar använder jag professionella hudvårdsprodukter från svenska, ekologiska Maria Åkerberg Deep Skin Organics vilka går ner riktigt på djupet och stärker upp din huds alla lager. I kombination med din dagliga hudvårdsrutin hemma får du en strålande fräsch hud!
Jag jobbar mycket med din lymfa, för att få ut överskottsvätska och orenheter.
Jag rekommenderar att du kommer till mig på ansiktsbehandling regelbundet, ca var 6-8 vecka.
Jag lär då känna din hud och kan rekommendera dig vad som passar just dig just nu.
Du kan då få ett helt annat resultat än om du bokar behandling någon gång då och då.
 
Ju äldre vi blir desto långsammare blir vår huds kollagenproduktion och cellförnyelse, vilket leder till en torrare hud, fler linjer och rynkor, bruna åldersfläckar, häng och påsar runt ögonen samt att huden tappar sin spänst och lyster.
 
Välkommen på ansiktsbehandling!
 
Ann Sköld
 
 
 
 


Inga kommentarer: